Autor: Stiine Reintam • 11. detsember 2023

Suhkrune plahvatus viis kommipoe aastaga nullist miljoni euroni

Ekstrahapud kummikommid, austrimaitselised kartulikrõpsud, suhkruvaba maasika-pulgakommi-maitseline karastusjook. See on vaid väike valik, mida võib leida Candy Popi poodidest. Kauplused on laest maani värvilised, riiulid tooteid täis ning keset tööpäeva võib-olla inimestest liiga tühi.
„Kui ma mõtlen enda peale, siis ma olen ka väga teadlik oma tervisest, aga samal ajal luban endale mõne asja Candy Popist,“ selgitas poe juht Dovydas Juškys. „Meil kõigil on oma patupäevad või laseme end lihtsalt lõdvaks ja see on okei. Küsimus on lihtsalt kogustes.“
Foto: Liis Treimann

Mullu septembrist on Eestisse neli taolist kommi-, joogi- ja snäkipoodi tekkinud. Kõik asuvad pealinna parimates kaubanduskeskustes parimatel pindadel. Ettevõtte käive aga on kasvanud nullist kuuekohalise summani.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700