Autor: Kaubandus.ee • 12. detsember 2023

Eesti elanike silmis tõusis mainekaimaks ettevõtteks Orkla Eesti

Kantar Emori läbi viidud suurettevõtete maineuuringu kohaselt tõusis Eesti elanike silmis esmakordselt mainekaimaks ettevõtteks Orkla Eesti. Ka varem on ettevõte esikolmikus olnud, kuid maineliider seekord esimest korda.
„Maineliidriks tõusmine on kahtlemata suur tunnustus, oleme uhked ja tänulikud Eesti inimestele usalduse eest!“ ütles Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare.
Foto: Arno Mikkor

Esikolmikus on ka Circle K Eesti ja Telia Eesti. Esikümnesse kuuluvad veel Apollo Grupp, Swedbank Eesti, Tere AS, Coop Eesti, Eesti Pagar, A. Le Coq ja Tallink. Kantar Emor mõõdab suurettevõtete tuntust ja mainet igal aastal ja reastamine toimub selle alusel, kui tugevaks inimesed vastavat ettevõtet peavad ja kuidas ettevõttesse suhtuvad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700