Autor: Sigrid Hiis • 15. detsember 2023

Aatriumi juht: pika ajalooga ettevõtetel on majanduse tõmbetuultes kindel eelis

Aatriumi tegevjuht Liina Kivimägi tõdeb, et kuigi praegu on mööblimüüjatel keerulised ajad, siis Aatriumi 25 aastat on näidanud, et majandus on tsükliline ja langusele järgneb peagi jälle tõus.
Aatriumi juht Liina Kivimägi tõdeb, et 25 aastase kogemuse juures mõistetakse, et majandus on tsükliline ning see tähendab, et on paremaid ja halvemaid aegu.

Kahekümne viie aastaga on Aatriumis nii mõndagi muutunud, tõdevad ettevõtte algusaegadest ettevõttes töötanud inimesed. „Kui praegu on pidevalt probleemiks, et tahaks uusi brände ja tooteid sisse võtta, aga 5 tuhande ruutmeetrine pind, kus oleme alati olnud, hakkab kitsaks jääma, siis algusaastatel tundus pinda liiga palju ning raske oli seda toodetega täita,“ jagab Aatriumi tegevjuht Liina Kivimägi töötajate muljeid. Ta lisab, et kuigi vahepeal on vahetunud nii raamatupidamistarkvarad kui ka valuuta, siis pikaaegsete töötajate mälu on väga tänuväärt. „Näiteks mäletab üks pikaaegne Aatriumis olnud töötaja, et meie esimese kuu käive oli 1 miljon krooni – see on ca 66 tuhat eurot. Ajad on nii palju muutunud.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700