Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2023

Maxima hinnatundlikel kaupadel jaanuaris hinda ei tõusta

Maxima ei tõsta jaanuaris oma kõige hinnatundlikumate kaupade hindasid ning jätkab iganädalaste sooduskampaaniatega, mis võimaldavad klientidel valida taskukohast ja meelepärast kaupa enam kui 2000 toote seast.

Maxima Eesti tegevdirektor Kristina Mustonen: „Jaanuar on klientide jaoks raske kuu, sest palju raha on kulunud jõulukinkidele. Seda arvestades oleme teinud oma poeketi hinnatundlike kaupade osas otsuse ning jätame nende hinnad aasta alguses muutmata.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700