Autor: Kaubandus.ee • 28. detsember 2023

Eestimaalase jõululaud: soodushinnaga lõhefilee, kartul ja allahinnatud kaubad

Tänavustel jõuludel juhtisid Prisma müügiedetabelit mandariinid, lõhefilee ja igapäevased tooted nagu kartulid, või ja leib. Sarnaselt eelmisele aastale eelistasid kliendid allahindlusega toite ja praktilisemaid kinke.
Mitmendat aastat järjest olid laste ja noorte kinkide seas väga populaarsed suured pehmed mänguasjad, LEGO ja kõlarid.

„Viimase paari aasta elukalliduse tõus on mõjutanud tugevalt tarbijate käitumist ning jõuluostud pole siinkohal erandiks ehk jälgitakse hoolega sooduspakkumisi ja ühikuhinda. Eelmistel jõuludel nägime, kuidas kokkuhoiu tõttu kadus eestlaste jõululaualt muidu populaarne punane kala. Prismas tegime sel aastal lõhefileele väga suure allahindluse. Soodsama kilohinnaga lõhefileed osteti pea poole võrra rohkem kui eelmisel aastal. Lisaks olid väga populaarsed igapäevased tooted nagu või, kartulid, leib, piim ja kohukesed,” ütles Prisma Peremarketi kategooriajuht Malle Luhter.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700