Autor: Kaubandus.ee • 22. detsember 2023

Maaroos: varutakse nii kauasäilivat kaupa kui ka soetatakse kalleid kinke

Detsembri esimesel nädalal kasvas aastatagusega võrreldes Rocca al Mare külastatavusnumber ligi kümnendiku. Teisel nädalal on kasv jätkunud, mis ennustab jõuludeks mullusega võrreldes hoogsamat ostukäitumist.
Rocca al Mare Kaubanduskeskuse juht Kristjan Maaroos
Foto: Andras Kralla

„Möödunud aastaga võrreldes teeb Rocca al Mare külastatavuse kasv tõepoolest rõõmu. Sellise sissejuhatuse pealt võib ennustada kasvude jätku ka kuu teise poolde, sest just jõulunädala ostumahud on kaubandusturul määrava tähtsusega,“ selgitab Rocca al Mare ja Kristiine keskuste juht Kristjan Maaroos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757