Autor: Kaubandus.ee • 28. detsember 2023

Eestlased eelistavad üha enam järelturul kaubelda

Kodumaise ostu-müügiplatvormi Yaga 2023. aasta statistika näitab, et jätkusuutlik tarbimine ning järelturul müümine ja ostlemine on eestlaste seas laialdaselt omaks võetud.
Yaga tegi suve alguses Apolloga raamaturingluse kampaania, mille kaudu suunati raamatute eluiga platvormil pikendama. Raamatute kategooria kuulutuste maht kasvas koostööle eelneva perioodiga võrreldes 17%.
Foto: Karolin Koster

Yaga 2023. aasta statistikast selgub, et ainuüksi lõppeval aastal saadeti uuele ringile enam kui pool miljonit toodet. Seda on kaks korda rohkem kui mullu. Suurima osa ligi kolmest miljonist aasta jooksul Yagasse müügile lisatud kuulutusest moodustasid naiste- ja lasteriided. Populaarseimateks kodumaisteks kaubamärkideks osutusid järelturul ostlejate seas Breden, Lenne, Ivo Nikkolo ja Monton.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700