Autorid: Eget Velleste, Laura Saks, Sigrid Hiis • 5. jaanuar 2024

Neljakordne gasell käibemaksutõusu liiga traagiliselt ei võta

Poe Ulakas Kaunitar omanik Kirki Kubri.
Foto: Andras Kralla
Neljakordse gaselli Ulakas Kaunitar omanik Kirke Kubri on algava aasta suhtes optimistlik ning usub, et käibemaksutõus nende ettevõttele suurt hoopi ei anna.

Kubri ei näe maksutõusu nii mustades toonides kui mõned teised kaupmehed. "Ma ei võta seda liiga traagiliselt. Meie otsustasime, et kliendi jaoks maksutõus hindu ei muuda ning selle 2%-lise muudatuse katame ise. Väljamüügi hinnad jätame samaks," rääkis Kubri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757