Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2024

McDonald’s toob Eestisse McPlant burgeri

Suurenenud huvi taimsete toiduvalikute vastu on toonud ka McDonald's Eesti restoranidesse uue taimse valgupihviga McPlant burgeri. See valgupihv on loodud koostöös Beyond Meat'iga ning alates 10. jaanuarist on see piiratud ajal saadaval kõigis Eesti McDonald’s restoranides.
McDonald's Baltikumi peadirektor Vladimis Janevski
Foto: Marek Metslaid

"McDonald's kuulab oma klientide tagasisidet ja uuendab pidevalt oma menüüd, et pakkuda mitmekülgseid toiduvalikuid erinevatele maitse-eelistustele," kommenteeris McDonald’s Baltikumi peadirektor Vladimir Janevski.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757