Autor: Kaubandus.ee • 11. jaanuar 2024

Coopi kliendid kogusid läbi aegade suurima summa boonusraha

2023. aastal kogusid Coopi kliendid üle 10 miljoni euro väärtuses boonusraha ja Coop Loto pileteid, mis on suurim boonuste summa Eesti toidukaupluste ajaloos. Lisaks teenitud boonusrahale loositi Coopi klientide vahel aasta jooksul välja 12 linnamaasturit Toyota RAV4 Hybrid.
Foto: Coop Eesti

Ära kasutati pea kõik teenitud boonusraha ning aastase kasutusaja ületas vaid 2 protsenti boonusrahast, mis suunatakse tagasi kohaliku kauplustevõrgu uuendamisse või piirkondlikesse heategevusprojektidesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757