Autor: Kaubandus.ee • 12. jaanuar 2024

Sanitex omandas Eesti ühe suurima HoReCa sektori ettevõtte

Eesti ja Baltikumi suurim toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüüja ning Balti riikide jaekaubanduse ja toitlustussektori varustaja Sanitex teatas HoReCa sektoris hinnatud ettevõtte French Gourmand omandamisest.
Sanitex Eesti juht Eigo Siimu

Liitumise tulemusena kasvavad Sanitexi PROMO Food Service´i mahud ja kliendibaas ligi 2 korda. Tehing tugevdab Sanitexi toitlustussektori positsiooni turul, toetab Sanitex Grupi laienemise plaane ning lisab klientidele valikuvõimalusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757