Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2024

Euroopas kasvas uute sõiduautode müük mullu ligi 14%

Euroopa Liidu riikides tegi uute sõiduautode müük detsembris läbi kerge languse, aga aasta kokkuvõttes oli tõus märkimisväärne, märkis Autode müügi- ja teenindusettevõtete Eesti Liit aasta kokkuvõttes.
Euroopa Liidu riikides kasvas elektriautode müük möödunud aastal 37%
Foto: Liis Treimann

Detsembris müüdi Euroopa Liidus 867 052 uut sõiduautot, mis jäi 2022. aasta detsembri tulemusele alla 3,3%. Kokku anti klientidele 2023. aasta jooksul üle 10,5 miljoni uue sõiduauto, mida oli 13,9% rohkem kui 2022. aastal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757