Autor: Kaubandus.ee • 31. jaanuar 2024

Rimi tõstab teenindajate põhipalka keskmiselt 9,3%

Rimi Eesti töötajatele toob alanud aasta kaasa olulisi muutusi töötajate tasustamises ja tunnustamises. Rimi investeerib palkade kasvu ligi 3 miljonit eurot. Teenindajate keskmine palk tõuseb 9,3%, kõigil Rimi töötajatel kokku 8%.
Foto: Andres Haabu

Näiteks 2022. aastal investeeris Rimi Eesti Food kaupluse töötajate töötasude tõstmisesse 1,8 miljonit eurot ning siis oli ettevõttes täisajale taandatuna töötajate keskmine brutotasu 932 eurot kuus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757