Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2024

Aasta esimene kuu tõi automüügiturule languse, Toyotade müük kasvas aga ligi kümnendiku

Jaanuarikuu automüügituru andmed (kategooriad M1 ja N1) näitavad 8% langust võrreldes aastataguse sama kuuga, ent Toyotade esmaregistreerimine Eestis kasvas jaanuarikuu vaates lausa 8,9%.

„Elke Tallinna Mustakivi ja Mustamäe müügiesindustes müüdi jaanuaris kokku aastatagusega võrreldes aga 23,9% enam Toyotasid. Uute sõiduautode segmendis on kütuse tüübi osas tõusnudki kõige populaarsemaks sõidukiks hübriidautod,“ kommenteeris müügikasvu Elke Tallinna tegevjuht Raido Rosenfeld.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757