Autorid: Kaubandus.ee , Stiine Reintam • 7. veebruar 2024

Madis Jääger lahkumisest Apollost: lepingut polnud mõtet pikendada

Apollo Gruppi veidi üle kahe aasta tüürinud Madis Jääger lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhi kohalt poolte kokkuleppel põhjendusega, et Apollo arengusuunad olevat täna teistsugused.
Madis Jäägeri sõnul kasvas Apollo tema juhtimisajal suisa kaks korda. Foto: Liis Treimann

“Kuna Apollo Grupi arengusuunad ja mõtted on muutunud võrreldes selle ajaga, kui ma Apollosse tulin, siis kõikidele tundus kuidagi isegi loogiline, et seda juhatuse liikme lepingut vähemalt sellisel viisil ei ole mõtet pikendada,” lisas ta. “Minu juhatuse liikme leping oli nii ehk naa kohe varsti lõppemas. Juhatuse liikme leping minul on olnud alati tähtajaline,” selgitas Jääger Äripäevale.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757