Autor: Kaubandus.ee • 29. veebruar 2024

Rimi võttis müüki 3D-prinditud taimse “kala”

Rimi Eesti Food AS võttis esmakordselt müüki 3D-prinditud “kala”, mis on valmistatud hernevalgust.
<strong >Eesti suurim jaekaubanduskett Rimi </strong><strong >võttis esmakordselt müüki 3D-prinditud “kala”</strong>

“Sel korral jäi meile Rimi jaekaubanduse häkatonil silma Austria ettevõte Revo Foods, mille teadlased töötasid välja uuendusliku taimse “kala”. Kuigi inimesed on varemgi kohanud lettidel taimset “kala”, erineb toode just 3D printimise poolest ja tahtsime seda katsetada,” ütles Katrin Bats, Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757