Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2024

Uksed avas Valgamaa esimene Sinsay

Esimene Valgamaa hiiglaslik Sinsay kauplus andis lubaduse pakkuda Lõuna-Eesti suurimat kodutoodete valikut.
Valga Sinsay kaupluse meeskond. Lilli hoiab käes Valga Sinsay kaupluse juhataja Kristiina Loos, kõige parempoolne naisterahvas on Sinsay regionaalne müügijuht Aleksandra Rimeikis.

„Kodutoodete valiku poolest teeb Valga Sinsay kauplus silmad ette ka Tartu omadele – mitte ühestki teisest Sinsay kauplusest Lõuna-Eestis ei leia nii suurt kodutoodete valikut kui Valgast. Lisaks on kohal on ka värsked kevadkollektsioonid, millega nii oma garderoobi värskendada kui kodu lihavõtteks lille lüüa,“ ütles Sinsay moebrändi haldava LPP Estonia tegevjuht Svetlana Malatok.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757