Autor: Hando Sinisalu • 11. märts 2024

Decora juht: kui lõpeks ära poliitikute ja ajakirjanduse virr-varr

Raha ei ole maailmast kadunud, ka Eestist, ütles Decora tegevjuht Eike Tubli-Müür, kelle sõnul on mõttetu sõjast pidevalt rääkida - see ajab inimesed paanikasse.

“Kui lõpeks ära poliitikute ja ajakirjanduse poolt virr-varr artiklitest ja juttudest, et kohe või homme või kahe-kolme aasta pärast algab sõda ja kõik maksud muudkui tõusevad,” ütles Decora tegevjuht Eike Tubli-Müür. “Mina inimesena ja tõenäoliselt ka teised inimesed oleme täiesti väsinud sellest,” ütles Tubli-Müür Äripäeva hommikuprogrammis. “Ei ole mõtet koguaeg seda negatiivset fooni üleval hoida. Siis ei inimesed lihtsalt ei teegi mitte midagi,” sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757