Autor: Kaubandus.ee • 22. märts 2024

E-poes kasutatav pandikott jõudis ka füüsilisse poodi

2023. aasta juulist on võimalik tellida e-Selverist toitu tagastatavasse Bauni pandikotti, et pakkuda alternatiivi ühekordsetele paber- ja kilekottidele. Nüüdsest leiab pandikoti ka Järve Selveri füüsilisest poest Tallinnas.
Foto: Baun

Bauni looja Ana Tilkson-Jaansalu sõnas: “Kui tahame päriselt muutust luua, et ühekordsed kile- ja paberkotid ära kaotada, siis peab see olema massidele vastuvõetav. Seal on kaks argumenti: mugavus ja rahakott. Lisaks peab pandisüsteem toimima üle Eesti.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757