Autor: Kaubandus.ee • 2. aprill 2024

Eestlaste lemmikettevõtte tiitli võitis nišikino

Kõige kõrgemalt hindasid eestlased kino Artist, soodsate hindadega tanklat Jetoil ja bussifirmat Lux Express, selgus värskest Kantar Emori uuringust.
Kõige kõrgemalt hindasid eestlased Artise kino, selgus Kantar Emori NPS soovitusindeksi uuringust.
Foto: Kino Artis

“Eesti elanikud on aina hinnatundlikumad ja näeme seda väljendumas ka uuringu tulemustes,” märkis Kantar Emori uuringuekspert Kaisa Esko. “Näiteks Jetoili tõus esikolmikusse on kindlasti sellest mõjutatud, kuna vastajad mainisid ettevõttele antud kommentaarides kõige rohkem just Jetoili soodsaid hindu,” lisas Esko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757