Autorid: Rivo Sarapik, Merit Võigemast • 2. aprill 2024

Vihand: kõige paremaid diile tehakse, kui teised kardavad

Kui Putin oma käsilastega peale jääb, oleme põhjast veel kaugel, hindas A Le Coqi juht Jaanus Vihand Äripäeva raadiosaates “Tööandjate tund” tänast olukorda.
Vasakult: Aare Lode (Baltic Restaurants Estonia juht), Silver Kaur (Maag Food juht), Jaanus Vihand (A Le Coqi juht)

A Le Coqi juht Jaanus Vihand nentis, et raske on järeldada, kas majanduskriisi põhi on käes, sest kõik sõltub Ukrainas toimuvatest arengutest. “Inimesed on ikka optimistlikud, eriti kui nad kambas koos,” vastas ta küsimusele, miks on samas ka paljud ettevõtjad täna juba optimistlikumad ehk pigem usuvad, et põhi on juba käes - enam me ei kuku. “Valitsus on olnud oma otsustes heitlik ja ettearvamatu - seegi süstib ebakindlust juurde,” arvas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757