Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2024

Amazoni „Just walk Out“ tugineb sellel, et sajad India töötajad jälgivad inimeste ostlemist

Amazoni tehnoloogial Just Walk Out oli salajane koostisosa: Indias töötab umbes 1000 töötajat, kes vaatavad üle, mida inimesed ostavad, tagasi panevad ja millega poest välja lähevad, kirjutab Business Insider.
Foto: Simon Bak / Unsplash

Ettevõte nimetas seda tehnoloogiat, mis võimaldas klientidel traditsioonilistest kassadest mööda minna, kui saavutust, mis põhineb täielikult arvutinägemusel. Kuid Just Walk Out sõltus endiselt väga inimestest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757