Autor: Merit Võigemast • 17. aprill 2024

Zara ja H&M võitlevad suure skandaaliga

Mõjukas keskkonnaühing Earthsight avalikustas pika uuringu tulemused, mille järgi olevat nii rõivabränd Zara omanikfirma Inditex kui moegigant H&M seotud kuritegelike Brasiilia puuvillatootjatega, kirjutas Reuters.
Kaubanduskeskus Kvartal Avamine
Foto: Raul_Mee

Erakorralise kontrolloperatsiooni käivitas Suurbritannia mittetulundusühing Earthsight (ingl. k. “maanägemine” - toim.). Keskkonnakaitseühing uuris üle aasta põhjalikult Brasiilias toimuvat puuvillaäri, jõudes ootamatult välja ka moegigantide Zara ja H&M-ni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757