Autor: Merit Võigemast • 2. mai 2024

Balmerk Estonia suurendas kriisi ajal tublisti kasumit

Jookide importija ja hulgimüüja Balmerk Estonia OÜ teenis 2023. aastal 1,63 miljonit eurot kasumit, kasvatades aastaga kasumit 19%.
Prisma Peremarketi veinilett
Foto: Tiit Mõttus

Balmerk Estonia OÜ teenis möödunud aastal 42,31 miljoni eurose müügitulu juures 1,63 miljonit eurot tegevuskasumit. 2023. aasta puhaskasum oli aga 1,4 miljonit eurot, mis suurenes võrreldes 2022. aastaga 33%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757