Autor: Heli Künnapas • 13. juuni 2023

Balmerk Estonia: ühest kriisist teise kriisi

Balmerk Estonia jaoks märkis möödunud majandusaasta liikumist ühest kriisist teise. Peamiselt alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide impordi ja hulgimüügiga tegelev ettevõte suutis oma käivet kasvatada, kuid kasum vähenes.
Balmerk Estonia müügitulu 2022. aastal kasvas, kuid kasum vähenes.
Foto: Andras Kralla

Värskes majandusaasta aruandes kirjutab juhatuse liige Kaido Pajuste, et see aasta jääb meelde kui pöördeliste muutuste ja kiirete otsuste aasta. Aasta märksõnadeks kujunesid lisaks veebruaris alanud Venemaa sõjalisele agressioonile Ukrainas ka energiakriis, toodete hinnatõus ning erakordselt kiire inflatsioon.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700