Autor: Heli Künnapas • 9. juuni 2023

Hulgimüügiettevõtte Sanitexi kahjum oli viimase kaheksa aasta suurim

Möödunud aastal oma kolmanda PROMO Cash&Carry poe avanud hulgimüügiettevõte Sanitex kahjum süvenes. vaatamata sellele plaanib ettevõte jätkata innvesteeringuid, et muuta protsesside juhtimine efektiivsemaks.
Tallinnas avati hulgimüügiketi PROMO Cash&Carry esimene kauplusladu.
Foto: Raul_Mee

Värskest majandusaasta aruandest selgus, et Sanitex kandis 2022. aastal 4,29 miljonit eurot ärikahjumit. Ettevõtte Eesti kontserni müügitulu sel perioodil oli 264,82 miljonit eurot, kasvades aastaga 8,35%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700