Autor: Toomas R. Raist • 10. mai 2024

Rahva Raamatu e-äri juht: sulle on antud vaid kolm sekundit aega

Iga ülearune liigutus, mis ostja peab e-poes tegema, vähendab ostuni jõudvate klientide arvu, kirjutab Rahva Raamat AS e-äri juht Toomas R. Raist, kes jagab kogemusi, kuidas e-pood järgmise kasvuni viia.
Rahva Raamat AS e-äri juht Toomas R. Raist
Foto: Raul Mee

E-kaubandus on maailmas tegemas suuri hüppeid ning meie väikses Eestiski on näha jõudsat kasvutrendi. E-kaubandusliidu andmetel kasvas pakiautomaatide kasutus aasta alguses eelmise aastaga võrreldes 18,3% jõudes 1,26 miljoni pakini kuus. Muljetavaldav, kas pole?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757