Autor: Kaubandus.ee • 10. mai 2024

Toidukaardi projekt pälvis üle-Euroopalisel võistlusel esikoha

Toidukaardi projekt pälvis Euroopa innvovatsiooniauhindade konkursil esikoha, teatas Rimi jaekett.
Rimi Toidukaart
Foto: Rimi Eesti Food

Mullu välja töötatud ja ka kasutusele võetud toidukaardi projekt võitis Barcelonas toimunud Euroopa innovatsiooniauhindadel esikoha sotsiaalvaldkonna innovatsiooniteo kategoorias. Toidukaardid võeti kasutusele eelmise aasta aprillis Harju- ja Raplamaal ning aasta lõpuks laieneti kaartidega üle kogu Eesti. Mõlemad hanked võitis Rimi. Kokku esitati innovatsiooniauhindadele 334 tööd 26 riigist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757