Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2024

Rimi asendas riidekotid nutikottidega

Rimi esitles uusi nutikaid jätkusuutlikke poekotte, mis asendavad kuuks ajaks tavapärased riidest poekotid.
Nutikottidega on võimalik poes käies teenida virtuaalseid “istikuid”, mille eest hiljem lasta maamulda istudada päris taimi.
Foto: Kristaps Liepa

“Enamik Rimi klientidest ei osta juba täna kile- või paberkotte,” kommenteeris Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats. “Nüüd pakume klassikalise riidest koti nutikamat versiooni. Välimuselt näeb see välja nagu iga teine riidekott, kuid eristub tänu sisseehitatud kiibile,” selgitas Bats

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757