Autor: Kaubandus.ee • 24. mai 2024

90aastase ajalooga Orto avas e-poe

90aastase ajalooga kodumaine kosmeetika- ja kodukeemiatootja Orto sisenes veebipoe avamisega e-kaubandusse, et võimaldada tarbijale kogu tootevalikut ühes ostukanalis.
Orto nõukogu liige ja omanik Riho Pärtel
Foto: Rene Riisalu

“Näeme, et majanduslikult keerulisel ajal on müügid Eesti jae- ja apteegikettides tõusnud, sest tarbija on üha hinnatundlikum. Oleme suutnud meie toodetel säilitada hindasid, mis praegusesse majandusseisu sobivad. E-pood on järgmine loogiline samm looduskosmeetika kättesaadavuse parandamiseks,” ütleb pressiteates Orto nõukogu liige ja omanik Riho Pärtel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700