Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2024

Noorte tarbimisharjumused muudavad automüügi tulevikku

Kui eestlaste jaoks on auto omamine jätkuvalt staatuse sümbol, siis mujal maailmas näeme viimastel aastatel auto omamise atraktiivsuse pidevat langust, lahkas Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma värskeid autoturu trende.
Analüüsides eestlasi autokasutajatena vanuserühmade kaupa, joonistub välja erinevus noorema ja vanema generatsiooni vahel.
Foto: Raul_Mee

“Inimesed näevad järjest rohkem auto mugavuste kõrval omamisega kaasnevaid pikaajalisi kohustusi ja kulutusi, mis kiire elutempo ja muutuste valguses on muutumas ebamugavaks koormaks,” vahendas Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma tarbijate muutunud vajadusi, mis täna automüüjaid juba äristrateegiat ümber kujundama sunnib.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700