Autor: Kaubandus.ee • 29. veebruar 2024

Veho lõpetab Citroëni esindamise ja restruktureerib esinduste võrku

Veho AS tõhustab oma esinduste võrku, koondades lähiaastatel oma esinduste võrgu Tallinnasse, Tartusse ja Pärnusse ning lõpetades Citroëni esindamise.
<strong >Veho AS tõhustab oma esinduste võrku, <strong >koondades lähiaastatel oma esinduste võrgu Tallinnasse, Tartusse ja Pärnusse</strong></strong>
Foto: Veho AS

Veho AS juht Keijo Kaasiku sõnul on äristrateegia lahutada lähiaastatel erasõidukid kommertssõidukitest - neid haldavad harud lüüakse lahku. „Koostöös Kaamos Kinnisvaraga oleme arendamas Tallinnas Tooma äripargis uut Veho esindust, kuhu koondame Mercedes-Benz veokite, busside ja kaubikute müügi ja hoolduse,“ selgitas Kaasik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757