Autor: Kaubandus.ee • 5. juuni 2024

Coop Pank võttis kasutusele Montonio e-kaubanduse makselahenduse

Coop Pank võttis esimese pangana kasutusele Eesti idufirma Montonio Finance loodud e-kaubanduse makselahenduse, mis suurendab makselahenduste valdkonnas konkurentsi ja tagab seeläbi e-kaupmeestele suurema valikuvõimaluse.
Coop Panga ärikliendipanganduse juht Arko Kurtmann ja Montonio kaasasutaja ja tegevjuht Markus Lember
Foto: Simo Sepp

Coop Panga ärikliendipanganduse juht Arko Kurtmann ütles pressiteates, et Montonio e-poe makselahenduse teenus koostöös Coop Pangaga on mõeldud nii väikesetele kui ka suurtele äridele, kellel on olemas e-pood või kes soovivad arvete maksmise oma klientide jaoks muuta lihtsamaks ja kiiremaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700