Autor: Maarit Eerme • 5. juuni 2024

Kodumaise toidu eelistamine toob riigikassasse kaks korda rohkem raha

Coop Eesti ostudirektor Oliver Rist tõi Coop Foorumil välja 3 põnevat fakti eestimaise toidukauba tarbmisest. Kui tarbijad eelistaksid kodumaiseid tooteid rohkem, siis see tooks tema sõnul riigikassasse aastas samasuure summa, kui planeeritava suhkrumaksu laekumine.
Coop Eesti ostudirektor Oliver Rist
Foto: Erlend Staub
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700