Autor: Kaubandus.ee • 6. juuni 2024

Hesburger siseneb Rumeenia turule

Soome ja Balti riikide kiirtoidurestoranide kett Hesburger laieneb Rumeeniasse ja avas esimese restorani Râmnicu Vâlceas. Restoranis asub tööle 30 töötajat ja ehitusse investeeriti 300 000 eurot. Rumeeniast sai üheksas riik, kus Hesburger oma tegutseb.
Hesburgeri esimene restoran Rumeenias, keskel Ieva ja Kari Salmela.

Ettevõte peab hetkel läbirääkimisi uute asukohtade üle erinevates Rumeenia linnades, sealhulgas Bukarestis. Eesmärk on aasta jooksul avada kümme uut toidukohta, investeerides üle 8 miljoni euro.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700