Autor: Kaubandus.ee • 14. juuni 2024

Kaupmees Grupp sai ametlikult uue juhatuse esimehe

Kaupmees Grupi uueks juhatuse esimeheks kinnitati seni ajutise juhi kohustusi täitnud nõukogu liige Vesa Punnonen.
Vesa Punnonen
Foto: Annika Metsla

Äsja valitud juhatuse esimees Vesa Punnonen sõnas ettevõtte pressiteates, et Kaupmees Grupp on viimastel aastatel kiiresti arenenud. „Minu prioriteet on seda arengut nüüd juhatuse esimehena hoida ning meie suurepärast meeskonda toetada,“ sõnas Punnonen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700