Autor: Maarit Eerme • 26. jaanuar 2024

Mart Relve lahkus Kaupmees Grupi juhi kohalt

23. jaanuar oli Mart Relve viimane tööpäev Kaupmees Grupi juhina ning ta lubas nüüd aja veidi maha võtta ja puhata.
Mart Relve
Foto: Erlend Staub

Relve alustas 14 aastat tagasi Kaupmees & Ko juhina, kus ta kasvatas Eesti juhtiva cash and carry ettevõtte 200-miljonilise aastakäibega kaubandusettevõtete grupiks, mis tegutseb kolmes Balti riigis ning millele kuuluvad ettevõtted on omas vallas juhtivad teenuspakkujad. „Olen uhke, et oleme pidevalt ja kasumlikult kasvanud ning arenenud,“ sõnas Relve.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757