Autor: Kaubandus.ee • 9. jaanuar 2024

Kaupmees Grupi juhatuse liikmena asus tööle Mairi Paiste

Eesti toitlustussektori suurimat varustajat Kaupmees & KO-d ning mitmeid teisi joogi- ja toidukaupade tarnimise ja turustamisega tegelevaid ettevõtteid ühendava Kaupmees Grupi uue juhatuse liikme ja finantsdirektorina alustas selle aasta algusest tööd Mairi Paiste, kellel on pikaaegne toiduainetööstuse ettevõtete juhtimise kogemus.

Alates 2017. aastast Maag Grupi piimaettevõtete klastri juhatuse liikme ja finantsdirektorina ning enne seda üle kümne aasta PR Foodsis erinevatel juhtivatel kohtadel töötanud Mairi Paiste sõnul soodustab praegune keeruline periood majanduses konsolideerumisi ning seetõttu on tugevas finantspositsioonis olevatel ettevõtetel õige aeg uue kasvupotentsiaali ettevalmistamiseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757