Autor: Polina Volkova • 20. juuni 2024

Hiigelvõlas lihapood jätkab tegevust uue ärikeha all

Tuntud lihamüüja Estonian Meat House on suurtes võlgades ja liigub pankroti poole. Selle juht aga üritab tegevust jätkata uue ärikeha all.
Estonian Meat House tegutseb Balti Jaama turul täpselt nii, nagu vanasti, kuid selle taga on nüüd uus ärikeha.
Foto: Estonian Meat House Facebook'i leht

Balti jaama turu külastajatele peaks tuttav olema Estonian Meat House'i lihalett, mis on tegutsenud siin uue turuhoone avamisest saadik. Pood reklaamib end gurmee-lihapoena, kus pakutakse steike, isetehtud toorvorste ja muid delikatesse, kirjutab Äripäev.

Ettevõttel oli ka oma tootmine ning teine kauplus Tartus, lisaks tegeles see hulgimüügiga, sealhulgas Põhjamaadesse. Käive kasvas, lähenedes tipphetkel 2020. aastal 6 miljonile eurole. Viimases aastaaruandes kirjeldas firma suuri plaane - siseneda jaekettidesse ja laiendada tootmist. Need plaanid aga ei täitunud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700