Autor: Sandra Roosna • 26. juuni 2024

E-poodnikud peletavad ise kliente minema: milline on levinuim viga?

Üllatavalt paljud e-poodide pidajad isegi ei tea, kui paljud nende kliendid abita jäävad või kehva kogemusega lahkuvad. Keskmine hüljatud ostukorvide hulk moodustab e-kaubanduses lausa 70%. Askly asutaja ja klienditoe automatiseerimise ekspert Sandra Roosna toob välja olulised punktid, millele tähelepanu pöörata, et kliente mitte minema peletada.

Klientide ootused on muutunud

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700