Autor: Kaubandus.ee • 26. juuni 2024

Wolt hakkas pakkuma topelttellimuse võimalust

Kulleriteenuse pakkuja Wolt võimaldab tellida korraga kahest erinevast kohast ühe kojuveotasu eest. Topelttellimus muutub Eesti kliendibaasile kättesaadavaks järk-järgult.
Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis
Foto: Wolt

„ Soovime olla justkui kaubanduskeskus telefonis, kust on ühe korraga võimalik teha kõik vajalikud ostud. Uus funktsioon on järjekordne samm selles suunas,“ sõnab Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700