Autor: Aivar Hundimägi • 27. juuni 2024

Võrukad ehitavad Rakverre uue kaupluse

Kodu- ja aiakaupade kett Magaziin ehitab Rakverre uue kaupluse, mis plaanide kohaselt saab valmis järgmise aasta alguses.
Uus pood tuleb Tõrremäele ja peaks saama valmis järgmise aasta alguses.
Foto: Andres Pulver

„Praegune kauplus asub toredal rendipinnal, kuid Magaziini visiooniks on ehitada oma kauplusehooneid, mis võimaldaks paremini kohandada ruumi vastavalt ettevõtte vajadustele ja klientide ootustele. Asukoha valikul said määravaks mugav ligipääs ja head parkimisvõimalused, samuti harjumuspärase asukoha lähedus,“ ütles Magaziini kauplusteketi turundusjuht Kerli Pärnapuu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700