KOGU Resto ja Pagari pagaritöökoda läheb peagi hingusele, kinnitas äri kaasomanik ja brändikokk Pavel Gurjanov. „See on äri ümberstruktureerimine, et keskenduda sellele, mis paremini välja tuleb.“

- Kuulus restoranipidaja Pavel Gurjanov loobub osast ärist, et keskenduda sellele, mis tal kõige paremini välja tuleb.
- Foto: Aleksei Šiškin
KOGU koduleht kutsub külastajaid oma pagariärisse tegelikult siiani. Kuid mitte enam kauaks. Alates septembrist läheb pagariäri kinni, alles jääb KOGU restoran. Külastajad küll armastasid seda pagarikoda, ent siiski polnud ta piisavalt populaarne, et end ära tasuks. Töö kaotab mitu inimest.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Toiduvaldkonnas edu saavutamiseks ei piisa üksnes heast ideest, vaid oluline on ka värske ja kvaliteetne tooraine. Selle eest, et nii professionaalidel kui kodukokkadel köögis noad muretult välkuda ja road valmida saaksid, kannavad aastaid hoolt PROMO Cash&Carry ja PROMO Food Service.