• 05.05.25, 10:59

Alar Ojastu: teeninduse vitamiinideks on kolleegid ja juht

Parim teenindus tuleb meie seest, arvab konverentsi Teenindus 2025 podcastis Tele 2 personalivaldkonna juht Helena Viiroja. Tema vestluskaaslane, Eesti teeninduskultuuri evolutsiooni eestvedaja ja koolitaja Alar Ojastu toob välja, et ettevõtte tasandil teab tema vaid kahte vitamiini, mis teenindustiimides ka päriselt töötavad ja inimestele jõudu annavad.
Alar Ojastu ja Helen Viiroja
  • Alar Ojastu ja Helen Viiroja
  • Foto: Raul Mee
Viiroja sõnul on vaja heaks teeninduseks teatud eeldusi, keskkonda ja eneseteadlikkust, et potentsiaal ka realiseeruks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.12.25, 12:05
Selveri jõululettidel kolm pidulikku praadi ja söödavad päkapikumütsid – peakokk jagab nippe, kuidas jõululauda stressivabalt planeerida
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele