• 28.11.25, 09:22

Coop avas Võrumaal kaasaegse Värska Konsumi

Coop Põlva avas Võrumaal uue ja kaasaegse Värska Konsumi. Kauplus asendab vana nõukogude ajal ehitatud hoone, mis oli muutunud ebafunktsionaalseks. Senisest kauplusest 2,5 korda suurema toidupoe rajamisse investeeriti 1,3 miljonit eurot.
Senisest kauplusest 2,5 korda suurema toidupoe rajamisse investeeriti 1,3 miljonit eurot.
  • Senisest kauplusest 2,5 korda suurema toidupoe rajamisse investeeriti 1,3 miljonit eurot.
  • Foto: Põlva Coop
„Vana hoone oli oma aja ära elanud ja vajanuks põhjalikku renoveerimist,“ ütles Coop Põlva juhatuse liige Kristo Anderson kaupluse rajamise põhjust. „Otsustasime ehitada täiesti uue ja kaasaegse kaupluse, mis vastab tänapäeva vajadustele.“

Seotud lood

Uudised
  • 18.11.25, 14:07
Coop tõi ostuosakonda uued kategooriajuhid
Coopi ostuosakond täienes kahe tootekategooria grupijuhiga, mis võimaldab ettevõttel laiendada sortimenti ning tagada klientidele konkurentsivõimelise hinnaga valikuid. Mõlemal uuel liitujal on pikk kogemus Eesti jaekaupluste sektoris.
Uudised
  • 21.11.25, 13:19
Kaupmeeste Liidu juhatuse esimehena jätkab Raul Puusepp
Kaupmeeste Liit valis endale uue juhatuse. Juhatuse esimehena jätkab Raul Puusepp. Uus esimees seab eesmärgiks Eesti käibemaksu langetamise ja regulatsioonide vähendamise, et pidurdada hinnatõusu.
Uudised
  • 07.11.25, 15:19
TOP 50 | Toidu- ja esmatarbekaupade müüjate käibed ja kasumid kärisesid
2024. aastal tegid toidu- ja esmatarbekaupade müüjate käibed ja kasumid suure languse. Rõõmu said tunda vaid mõned üksikud.
Uudised
  • 07.11.25, 14:29
Rainer Rohtla: kaubavalik jätkab kitsenemist ka tuleval aastal
Kaubavalik toidupoodides kitseneb ka järgmisel aastal, eriti kallimate toodete osas. Tugeva trendina paisab välja omamärgitoodete müügi kasv kõikides jaekettides, tõdes Coop Eesti juhatuse esimees Rainer Rohtla.
  • ST
Sisuturundus
  • 24.11.25, 11:00
Selveri juhtimiskultuur hoiab meeskonna lojaalse ja motiveerituna
Selver on Eesti kaubanduses üks erandlikke kohti: ettevõte, kus kümneaastast staaži ei peeta staažikaks ning kus juhid kasvavad välja teenindajatest. Saates tuleb juttu, miks töötajate arendamine ja stabiilsus on ettevõtte kultuuri keskmes ning kuidas sellest kujuneb tugev tööandja bränd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele