Äripäeva rikaste TOPi võitis "kaubakate kuningas" 

Eelmisel aastal Rikaste TOPis esikohale jõudnud kaubandus- ja kinnisvaraärimees Hillar Teder pole ka sel aastal oma kohta käest andnud.

Tema vara on Äripäeva hinnangul väärt ligi 350 miljonit eurot. Teder lõi idas läbi oma asutatud kaupluseketiga O'Key. Täna on Tederil ca 8protsendiline osalus O'Key ketis. Teder on ise varem öelnud, et tema ja Venemaa äripartnerite vahel toimus 2009. aasta lõpus suuremat sorti varajagamine ning ta loovutas 14% oma seni veerandini ulatunud osalusest Venemaa O'Keys, saades vastu kogu Ukraina kinnisvaraarenduse, mida ta seni jagas võrdsetes osades samuti O'Key omanike Dmitri Troitski ja Dmitri Korþeviga. 

2010. aasta lõpus läks O'Key börsile, siis sai ka Äripäev täpsema ettekujutuse Tederi varadest. Loe pikemalt Tederi tegemistest aripaev.ee veebist

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara