Maxima käive kasvas jaaninädalal pea viiendiku

Maxima kaupluse käive kasvas jaaninädalavahetusel mullusega võrreldes ligi 21%. Erinevaid lihatooteid osteti jaeketi vastavatud  lihatsehhide ja rohkete sooduspakkumiste toel tänavu koguni üle 40% enam kui mullu.

Maximale kujunes selle aasta jaanimüük (periood 20.-24. juuni) rekordiliseks. Kõige enam tehti Maximates sisseoste reedel ja laupäeval, kui müük oli tavapäevadega võrreldes ligi 50 protsenti suurem.

Koguseliselt oli kõige ostetuim jaanikaup arbuus, mida müüdi seitse rekkatäit ehk ligi 150 tonni, mis on 76% mullusest enam. Lihatoodetest kujunes populaarseimaks jahutatud maitsestamata seakaelakarbonaad, mida müüdi üle 60 tonni.

Õlut müüdi viie päevaga üle poole miljoni liitri. Siidrit ja erinevaid alkoholikokteile müüdi üle 120 000 liitri. Karastusjookidest läksid kõige paremini müügiks mineraalvesi Borjomi ja kali Tanheiser.

Köögiviljadest osteti enim soodushinnaga kobartomatit ja lühikest kurki. Tarbekaupadest osteti peamiselt grillsütt ja putukatõrjevahendeid.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaidi sõnul aitas prognoosidest edukamale jaanimüügile kahtlemata kaasa mullusest tunduvalt parem ilm. „Samas kasvas Maxima müük ka tänu uutele kauplustele ning oma liha- ning kulinaaria- ja kondiitritsehhide rajamisele,“ lisas Erilaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara