Debenhams väljavaate osas ettevaatlik

Briti suuruselt teine kaubamaja Debenhams vastas 2,7protsendilise majandusaasta kasumi langusega analüütikute ootustele, kuid hoiatas, et on tarbijakulutuste osas ettevaatlik.

Kuigi Briti tarbijakindlus on paranenud, on jaemüügiketid jätkuvalt ettevaatlikud, kuna inflatsiooni kasv ületab palgakasvu. Samas usub jaemüügi spetsialist Verdict, et Briti jaemüüjad saavad jõulude ajal nautida suurimat müügikasvu pärast finantskriisi.

Debenhamsi juht Michael Sharp ütles, et jäävad tarbijakindluse taastumise osas ettevaatlikuks. „Jääme ettevaatlikuks tarbijakindluse taastumise osas 2014. aastal ning ootame, et turul saab jätkuvalt olema väga suur konkurents,“ ütles ta.

200aastase grupi majandusaasta maksueelne kasum oli 154 miljonit naela, mis vastas analüütikute ootustele. Võrreldes 2011-12 majandusaastaga oli kasum 4,3 miljonit naela väiksem. Käive kasvas 2,5 protsenti 2,78 miljardi naelani.

Viimase kuue kuuga on Debenhamsi aktsia tõusnud 29 protsenti.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara