Vaata, kes osalevad Kaubanduse Aastakongressil 2015

Kaubanduse Aastakongress
Kaubanduse Aastakongress 2014 osalejad

14. oktoobril toimuval Kaubanduse Aastakongressil on kirjas juba 180 inimest. Vaata, kes juba osalevad ning registreeri ka ennast ja kolleegid kongressile ning järgnevale filmiõhtule hinnaga 289 eurot (km-ga 346,80). Nimekiri uuendatud 05.10.2015.

Lisaks Eesti kaubandusettevõtetele tuleb Kaubanduse Aastakongressile esinema Hiina e-kaubandus hiiu juhi Jack Ma eksnõunik Porter Erisman, kes lendab kohale otse Shangaist. Lisaks veel toimub populaarne pankade analüütikute vestlusring ning viime läbi kaks spetsiaalselt uuringut, mille tulemused avaldame üritusel.

Vaata Kaubanduse Aastakongressi kava.

Osalejate nimekiri seisuga 05.10.2015

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara