Veebikeskkond Cherry kavandab muudatusi

Cherry
Cherry Media juhatuse liige Andres Susi

Uljalt tegevust laiendanud Cherry on raskustes ning tahab teha suuri muudatusi ja kaasata lisaraha, et uuesti lendu tõusta, kirjutab Ärileht.

Cherry Media OÜ juhatuse liige Andres Susi ei soovinud otse öelda, milliseid muudatusi tehakse, kuid ta kinnitas, et nende kohta liiguvad mitmed kõlakad. Kõigis kolmes Balti riigis tegutsedes, tuleb nende suurim käive Leedust, kuid just see haru plaanitakse sealsele juhtkonnale maha müüa. Eesti ja Läti osad ostaksid üle investorid, kellest osa on Cherry juhtkonna liikmed.

Oluline muudatus on ka see, et kaupade müümise osa planeeritakse Eestis ja Lätis üldse kinni panna ning edaspidi keskendutakse peamiselt meelelahutuse, majutuse, teenuste ning reiside pakkumisele. Ettevõttel on kavas kulusid koomale tõmmata ning brändi uuendada.

Loe pikemalt Ärilehest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara